Szállítási feltételek

Házhoz szállítás díjszabása

  • Rendelési érték 0-19 999 Ft között a házhoz szállítás díja: 1 500 Ft.
  • Rendelési érték 20 000 Ft felett ingyenes.

Szállítási határidő

A megrendelés visszaigazolásától és az ellenérték jóvárás napjától számított 5 munkanap.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a Magyar Posta Zrt. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-16:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését, ammenyiben nem banki átutalással vásárolt.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag az ismételt szállítás díjának előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Postai szállítással kapcsolatos információk

A postai küldemény elvesztését, részleges elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.